Els Beurskens
Patiƫntportaal HOMEAFSPRAAKWACHTTIJDCONTACT 013-469 12 04VACATURE

Nadere informatie vacature

Beurskens psychologie en coaching is een bekende praktijk voor generalistische basis-GGZ (18+) in Tilburg. Bekend, vanwege langdurige samenwerking met een vaste groep huisartsen en bedrijfsartsen in Tilburg en omstreken én vanwege de expertise in traumabehandeling.

We werken in een POED met vier psychologen, twee collega’s zijn praktijkhouders en één collega werkt op ZZP-basis. Vanwege de constante stroom van aanmeldingen zoeken we een nieuwe collega, het aantal uren kan geleidelijk worden opgebouwd.

Functie-omschrijving

Als GZ-psycholoog behandel je volwassenen in de generalistische basis-GGZ. Je werkt als regiebehandelaar en voert zelfstandig intakes en behandelingen uit. Je neemt deel aan het gezamenlijke werkoverleg, waarin ruimte is om te sparren over casuïstiek, praktijkvoering en ontwikkelingen binnen de generalistische basis-GGZ. Daarnaast is er dagelijks ruimte voor ‘even een praatje’ met een van de collega’s en is de sfeer onderling informeel. Je hebt ervaring met het zelfstandig diagnosticeren en behandelen van volwassen cliënten. Je werkt eclectisch, waarbij scholing binnen de cognitieve gedragstherapie, EMDR of ACT tot aanbeveling strekt.

Wat je bij ons kunt vinden

Wij bieden je een grote mate van vrijheid om je eigen agenda te beheren en er is een volledig geautomatiseerd patiëntendossier. Een deel van de administratieve taken wordt voor je geregeld, waardoor je kunt focussen op de werkelijke inhoud van het vak. Als daar behoefte aan is, bieden wij ook individueel werkoverleg. Uniek is de kans die je krijgt om geleidelijk van ZZP-er uit te groeien tot praktijkhouder, dus te zijner tijd kan de praktijk jouw naam gaan dragen.

Heb je er zin in?

Neem contact op met Els Beurskens via 06-13 03 70 51 of els@elsbeurskens.nl.

Bezoekadres

Ringbaan-Oost 8.20A

5013 CA Tilburg


Postadres

Vliestroom 16

5032 ZC Tilburg

Contact

T   013-469 12 04

E   info@elsbeurskens.nl

W  elsbeurskens.nl





© 2022 Els Beurskens-Betalingsvoorwaarden-E-colofon