Els Beurskens
Patiƫntportaal HOMEAFSPRAAKWACHTTIJDCONTACT 013-469 12 04VACATURE

Over Els

Om dit vak goed te kunnen uitoefenen, moet je een beetje nieuwsgierig zijn. En dat ben ik. Ik vind het boeiend om uw verhaal te horen, of daar nu een lijn in zit of nog niet. Het is mijn werk om verhalen en zielenroerselen te onderzoeken, om problemen te verhelderen en knopen te ontwarren.

Daarna leg ik uit hoe ik denk dat het probleem in elkaar zit en hoe u daarmee kunt leren omgaan. Dat is een vorm van psycho-educatie. Dat gebeurt meestal al vanaf het tweede gesprek. Ik stel u vragen en die spits ik toe op waar het probleem zit. Daardoor komen we bij steeds dichter bij uw gevoel, bij wat er is. En ik vraag u om dat wat er is, er te laten zijn. Elke vraag kan u – en uw gedachten over wat er aan de hand is – in beweging brengen. Door deze wijze van probleemverheldering kunnen we opruimen wat niet (meer) nodig is.

Iedereen heeft automatische reactiepatronen. Sommige daarvan zijn al vroeg in ons leven ontstaan als reactie op kleine en natuurlijk ook op grote en ingrijpende gebeurtenissen. Als er nu iets gebeurt of iemand zegt iets, dan reageer je volgens dat vaste patroon, dat gaat vanzelf. Maar lang niet al die reactiepatronen zijn nog nuttig of noodzakelijk. Soms zitten ze ons zelfs danig in de weg.

Lucht en ruimte

Samen met u ga ik aan de slag om lijn te brengen in de ogenschijnlijke brij van gedachten, gevoelens en patronen. U legt verbinding met uw gevoel en er ontstaat beweging. Ik beweeg neutraal en zonder oordeel met u mee. Ik nodig u nadrukkelijk uit om ook niet te oordelen over uzelf. Dat geeft lucht en ruimte. Uw klachten zullen afnemen en uw welbevinden zal toenemen. Elke ‘oplossing’ kost energie en kan pijn doen, maar na verloop van tijd – met ups en downs – zal het makkelijker gaan.

Bezoekadres

Ringbaan-Oost 8.20A

5013 CA Tilburg


Postadres

Vliestroom 16

5032 ZC Tilburg

Contact

T   013-469 12 04

E   info@elsbeurskens.nl

W  elsbeurskens.nl

© 2021 Els Beurskens-Betalingsvoorwaarden-E-colofon