Els Beurskens
Patiƫntportaal HOMEAFSPRAAKWACHTTIJDCONTACT 013-469 12 04VACATURE

Vragen en klachten

Hebt u een vraag? Laat het de psycholoog dan weten. Zij bespreekt met alle plezier uw vragen en eventuele onduidelijkheden. Er is ons alles aan gelegen uw behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen.

U kunt de psycholoog laten weten hoe u de behandeling en de manier van werken ervaart. Natuurlijk zal de psycholoog daar zelf ook geregeld naar vragen. Maar als er iets is, dan horen wij het graag.

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent met de therapie. Samen met u zal de psycholoog dan bekijken of en hoe de behandeling kan worden bijgesteld. Ook kan het gebeuren dat u zich niet goed door mij bejegend voelt en ook daarvoor geldt: brengt u dit alstublieft ter sprake.

Kunnen we samen onverhoopt geen bevredigende oplossing vinden, en is er sprake van een klacht, dan kunt u vervolgstappen zetten. Zo kunt u uw klacht neerleggen bij onze beroepsvereniging, de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP). Kijk voor meer informatie op onderstaande website of bel 030-236 43 38.

www.lvvp.info

Bezoekadres

Ringbaan-Oost 8.20A

5013 CA Tilburg


Postadres

Vliestroom 16

5032 ZC Tilburg

Contact

T   013-469 12 04

E   info@elsbeurskens.nl

W  elsbeurskens.nl

© 2022 Els Beurskens-Betalingsvoorwaarden-E-colofon